8- SOLMUA

02.03.2007 - 25.03.2007

8 SOLMUA esittää MATKA

Raija Heikkilä, Henrika Lax, Annukka Majamäki, Anu Miettinen, Heidi Romo, Arttu Sailo, Riikka Wesamaa ja Heli Änkö

Näyttelyn teemana on matka. Matkaa voi tehdä maailmassa, sosiaalisissa suhteissa tai omassa itsessään ja kodissaan. Teoksissamme matka on liikettä ja muutosta. Matka on luopumista tutusta ja kurottamista kohti tuntematonta.

Forum Boxissa esitämme teoksia, jotka on suunniteltu kokonaisuudeksi, siten että tarkoituksenamme on tarjota hyvin erilaisia näkökulmia matka-aiheeseen. Seuraavaksi MATKA – ryhmänäyttely jatkaa matkaansa Porvoon taidehalliin, jossa se on esillä touko- kesäkuussa 2007.

MATKA on kahdeksan pääkaupunkiseudulla asuvan taiteilijan ryhmänäyttely. Ryhmä debytoi ensimmäisellä temaattisella näyttelyllä vuonna 2003 Heinolan taidemuseossa. Syksyllä 2005 ryhmä päätti ottaa nimekseen 8 solmua ja jatkaa yhteistyötään entistä tiiviimmin järjestääkseen tulevina vuosina näyttelykiertueita sekä koti- että ulkomaisissa gallerioissa ja taidemuseoissa.

Näyttelyyn osallistuvat 8 SOLMUA – ryhmän kuvataiteilijat Raija Heikkilä, Henrika Lax, Annukka Majamäki, Anu Miettinen, Heidi Romo, Arttu Sailo, Riikka Wesamaa ja Heli Änkö.

 

Kiitokset: Valtion kuvataidetoimikunta