ANNA-MAIJA AARRAS, ANN SUNDHOLM

05.03.2010 - 28.03.2010

Häivä


Kuvataiteilija Anna-Maija Aarraksen ja kuvanveistäjä Ann Sundholmin Häivä Forum Boxissa koostuu kummankin uusista kolmiulotteisista teoksista. Tilan karheus on houkutellut käyttämään erilaisia herkkiä materiaaleja: silkkiä, lankaa, indigoa, lasia, lehtihopeaa. Kokonaisuus on syntynyt yhteisin esteettisin tavoittein.

Anna-Maija Aarras verhoaa yksinkertaiset erikokoiset muodot usein kankailla ja niihin sopivilla menetelmillä kuten kirjoen, vekaten, rypyttäen tai rinnastaen eri materiaalien ominaisluonteita toisiinsa.

AnnSundholm käyttää teoksissaan erilaisia valmiita käytettyjä esineitä ja materiaaleja ja niiden yhdistelmiä tai veistää teoksen muodon itse. Hän päällystää, muokkaa, yhdistelee ja antaa näin teokselle sisällön ja merkityksen.

Muistikuvat, kokemukset, kohtaamiset luovat jälkiä elämän varrelle. Ne elävät valoissa ja varjoissa, heijastusten hohdossa - häivässä.

Anna-Maija Aarras ja Ann Sundholm ovat pitäneet yhteisiä näyttelyitä vuodesta 1991. He jakavat työhuoneen ja asuvat rajanaapureina Turussa.

Molemmat olivat perustamassa taiteilijajärjestö Arte ry:n Titanik galleriaa 1988. Myöhemmin toimikunnasta perustettiin taiteilijaryhmä Vaahtopäät.

Aarras ja Sundholm tunnetaan taiteilijaryhmä SALONG 3+:sta, johon
kuuluu kolmantena Sussi Henrikson.

 

Taiteilijatapaaminen sunnuntaina 28.3.2010 klo 14!

 

Seuraava näyttely: Carolus Enckell ja Hannu Siren 7.4.-2.5.2010