ALMA HEIKKILÄ / MONTTU

07.05.2010 - 30.05.2010

 

Menthol, eukalyptus, picnic  G r o u p

 

Puijosta Kuopio tunnetaan. Puijolta kesäaikaan avautuvat sinisen järviveden ja vihreiden saarten vuorottelevat maisemat ovat ihastuttaneet matkailijoita jo 1830-luvulta saakka. Noin 1,5 kilometrin päässä Kuopion keskustasta sijaitseva Puijon mäki on monipuolinen virkistysalue. Joulunaikaan mäki hohtaa hämyistä talvensineä komeine jouluvalaistuksineen. 

www.kuopioinfo.fi/finnish/perussivut/vierailukohteet/puijo.php

 

Keskipäivä - Wikipedia

Keskipäivä on hetki kun analogisessa kellossa minuutti- ja tuntiviisari osoittavat kello 12.n kohdalle, 24-tuntisessa kellossa kello on 12:00 ja ...
fi.wikipedia.org/wiki/Keskipäivä -

http://www.google.fi/webhp?hl=fi&client=firefox-a&hs=gWL&rls=org.mozilla:fi:official&btnG=Haku&lr=lang_fi&aq=f&aqi=&oq=&gs_rfai=#hl=fi&client=firefo

  

3 Innovaatioiden ekosysteemit

Innovaatioympäristö ja innovaatioiden ekosysteemi muodostavat innovatiivisen yritystoiminnan

puitteet. Floridan sanoin: luovat prosessit menestyvät paikoissa, jotka tarjoavat kattavan ekosysteemin, joka ruokkii ja tukee luovuutta ja kanavoi sen innovaatioiksi, uusiksi yrityksiksi ja lopulta talouskasvuksi ja elintason nousuksi (Florida 2005, 28).

Luova talous ja kulttuuri

innovaatiopolitiikan ytimessä

Opetusministeriön julkaisuja 2009:30

 

"Sharing Inspiration"

rohkaisee ajatustenvaihtoon ja vuorovaikutukseen. Jakamisesta on tullut entistä suositumpi toimintatapa yksilöiden ja organisaatioiden välillä, jota on edistänyt nopea teknologinen kehitys. Innoitus on eräs tekijä, joka on tehnyt mahdolliseksi Suomen kaltaisen kansakunnan kehittymisen innovatiiviseksi ja maailmanlaajuiseksi markkinajohtajaksi tietyillä osaamisen alueilla sen suhteellisen vähäisistä aineellisista voimavaroista huolimatta.

 http://www.finlandatexpo2010.fi/fi

 

Kiitos: Suomen kulttuurirahasto, Osuuskunta Forum Box

- Alma Heikkilä

 

Toukokuussa 2010 Forum Boxin tila jakautuu ensimmäistä kertaa selkeästi kolmeen - Permantoon, Monttuun ja Parveen - mahdollistaen kolme samanaikaista yksityisnäyttelyä.

 

Forum Box aloitti vuonna 2008 kutsunäyttelytoiminnan, jossa osuuskunnan hallitus valitsee keväisistä taidekoulujen lopputyönäyttelyistä yhden vastavalmistuneen taiteilijan tarjoten hänelle mahdollisuuden yksityisnäyttelyyn yhdessä Forum Boxin huonetiloista. Alma Heikkilän näyttely aloittaa tämän kutsunäyttelyjen sarjan.

 

Seuraava kuratoitu kutsunäyttely nähdään vuoden 2011 näyttelyohjelmassa.