TULEVAT TAPAHTUMAT

FUNDRAISING-ILTA FORUM BOXISSA!

28.10.2017

Kiitämme lämpimästi kaikkia Boksaaja -kampanjaan osallistuneita henkilöitä sekä toimijoita!

Boksaaja -varainkeruukampanjaan ovat lahjoittaneet ja gallerian toimintaa tätä kautta tukeneet seuraavat henkilöt sekä toimijat (listalla julkaisuluvan antaneiden nimet):

Antti Eerikäinen, Ari ja Jenni Lahti, Asianajotoimisto Ola Saarinen Oy, Asianajotoimisto Sakari Sarri Oy, Erkki Myllärniemi, Esa Karppinen, Hedelmätukku Veikko Laine Oy, HuoneistoForum LKV, Irmeli ja Antti Hautamäki, Jukka Helle, Marianne Saarikko Janson, Marja Lankinen ja Timo Lehtonen, Marja-Liisa Noponen, Mauri Niemi, Mikko Laamanen ja Stefan Wahlen, N2 Helsinki, Nicholas Anderson, Nordalco, Osuuskunta Tradeka, Pekka Harju, Pekka Mattila, Pro Artibus, Suomen Taideyhdistys, Tero Routamo, Titta Elomaa, Veijo Ratsula, Wihurin rahasto.

 

 

Lokakuu on Forum Boxin varainhankintakuukausi!

Forum Boxin talous on sen lähes 20-vuotisen historian aikana ollut jatkuvaa tasapainoilua apurahojen, taidemyynnin, näyttelyvuokrien ja muun varainhankinnan ristipaineissa. Kaksi vuotta sitten tapahtunut tuntuva galleriatilan vuokrankorotus on kuitenkin muuttanut tilanteen hyvin vaikeaksi: osuuskunnan nykyinen tulonmuodostus ei yksinkertaisesti riitä kattamaan kasvaneita menoja.


FUNDRAISING -ILTA LAUANTAINA 28.10.

Actionia on luvassa Forum Boxissa lauantaina 28.10.2017 klo 18-23. Tarjolla on erilaisia keinoja olla mukana tukemassa Forum Boxin toimintaa. Hanki uniikki Tapperin kyynärpää, teetä itsestäsi tai läheisestäsi muotokuva, osallistu taidearpajaisiin ja fiilistele hyvän musiikin tahdissa. Kaikkea tätä tarjolla hintaan á 5-50 euroa.

Ohjelmassa:
* Forum Boxin taiteilijat ovat Emma Helteen johdolla valmistaneet sarjan Tapperin kyynärpäitä - uniikkeja keramiikkakuppeja.
* Vieno Motors kukittaa Ilona Valkosen johdolla yleisöä Forum Boxin jäsentaiteilijoista kootulla kombolla. Voit ostaa itsellesi Jorma Purasen ottaman kuvan kukituksesta.
* Pauliina Turakka Purhonen piirtää livemuotokuvia
* Arpajaiset (palkintoina mm. taidekirjoja ja taidegrafiikkaa)
* Musiikkia: livejazzia alkuillasta soittaa Anssi Mänttäri yhtyeineen ja loppuillan musiikista vastaavat Dj Mokkafella ja Dj El mono.

Vapaa sisäänpääsy!
Tervetuloa mukaan - kutsua saa levittää!

Virvokkeita illan aikana ja pientä syömistä alkuillasta tarjoavat yhteistyökumppanimme KOM-Ravintola ja Kyrö Distillery sekä loppuillasta hedelmäistä hedelmätukku Veikko Laine Oy.

Samanaikaisesti Forum Boxissa on esillä 27.10. avautuva Kim Somervuoren yksityisnäyttely.

 

ETSIMME BOKSAAJIA

Forum Boxin jäsentaiteilijat ovat lahjoittaneet teoksia, jotka arvotaan kaikille 1000 eurolla Forum Boxia tukeneille. Jokainen lahjoittaja voittaa! Voit ilmoittautua mukaan Boksaajaksi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen boksaaja@forumbox.fi. Merkitse viestiin nimesi ja yhteystietosi.

 

Mukana on teoksia seuraavilta taiteilijoilta:

Pekka Kauhanen
Tommi Toija
Pauliina Turakka Purhonen
Susanne Gottberg
Markus Kåhre
Pekka Pitkänen
Kain Tapper
Hannu Väisänen
Tapani Mikkonen
Vesa-Pekka Rannikko
Emma Helle
Kristiina Uusitalo
Stiina Saaristo
Antti Tanttu
Marianna Uutinen
Jorma Puranen
Teemu Saukkonen
Radoslaw Gryta
Aki Turunen
Ilari Hautamäki
Antti Oikarinen
Ilona Valkonen
Kaisu Koivisto
Nora Tapper
Kaisaleena Halinen
Petri Eskelinen
Anita Jensen
Kirsi Jokelainen
Arto Korhonen
Raakel Kuukka
Harri Larjosto
Henrika Lax
Pasi Rauhala
Satu Rautiainen
Enoch Bergsten
Petteri Cederberg
Noora Schroderus

 

Listaa täydennetään kampanjan kuluessa.

 

Lisätietoja kampanjasta:

Alina Mänttäri-Buttler, toiminnanjohtaja
Forum Box – Tila taiteelle

Puh. 050 5487604, alina.manttari-buttler@forumbox.fi