TULEVAT TAPAHTUMAT

RSVP: PRO BOX RY:N VIERAILU LALLUKAN TAITEILIJAKOTIIN

21.03.2018

 

RSVP: Pro Box vierailu Lallukkaan 21.3.2018


Forum Boxin tukiyhdistys Pro Box järjestää ke 21.3. klo 18-20 vierailun taiteilijakoti Lallukkaan, siellä asuvien ja työskentelevien Forum Boxin taiteilijoiden työhuoneille. Tilaisuus on maksuton Pro Boxin jäsenille, ei-jäsenet pääsevät mukaan liittymällä Pro Boxin jäseneksi (vuosimaksu 25 euroa). Liittyä voi ilmottautumisen yhteydessä tai paikan päällä. Mukaan mahtuu 35 ensin ilmoittautunutta.

 

Kierroksen vetäjänä toimii arkkitehti Simo Freese ja kierroksella vieraillaan Aarne Jämsän ja Tommi Toijan työhuoneilla sekä kuullaan myös taiteilijakoti Lallukasta. Kokoonnumme Lallukan Apollonkadun ( Apollonkatu 13) puoleiselle sisäänkäynnille.

Lue lisää Lallukasta täällä.

 


HUOM! Paikkoja on vain 35:lle - toimi nopeasti! Ilmoittaudu 16.3. mennessä: miia.takala@forumbox.fi

Liity jäseneksi ja tule mukaan toimintaan!
Liittyminen on mahdollista myös tilaisuudessa paikan päällä.

 

 

PRO BOX RY

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää nykytaiteen tuntemusta ja harrastusta sekä pitää vireillä yleistä mielenkiintoa nykytaiteeseen.


Pro Boxilaisten varsinaisena tehtävänä on toimia Forum Boxin tukijoukkona ja levittää tietoa upean taidetilan olemassaolosta. Lisäksi yhdistyksen tavoitteena on nykytaiteen, eri taiteen muotojen, ei-kaupallisen taiteen ja taiteilijavetoisten yhteisöjen edistäminen Suomessa.

Pro Boxin toiminnalla kerätään varoja taiteen tukemiseksi ja Forum Boxin toiminnan ylläpitämiseksi. Yhdistys on myös mukana erinäisissä taidehankintaprojekteissa ja yhdistys itse tuottaa tapahtumia sekä jäsenilleen että laajemmalle taideyleisölle.

Yhdistys on poliittisesti sitoutumaton ja sen jäsenet koostuvat yksityishenkilöistä, yhteisöistä, järjestöistä sekä yrityksistä. Pro Boxilaiset ovat aktiivisesti mukana kehittämässä Forum Boxia.

 

Lue lisää Pro Box ry:n toiminnasta: http://www.forumbox.fi/fi/pro-forum-box/