PRO BOXIN EKSKURSIO: OP-VALLILA & OP-RYHMäN TAIDESääTIöN KOKOELMAT 9.11.2016 KLO 16

09.11.2016

--KIERROS TÄYNNÄ, kiitos ilmottautuneille! ---

 

 

PRO BOXIN EKSKURSIO:

OP-Vallila & OP-ryhmän taidesäätiön kokoelmat
Keskiviikkona 9.11.2016 klo 16.00.


Tervetuloa Pro Boxin järjestämälle opastetulle kierrokselle uuteen OP Vallila kortteliin!


Pro Boxilaisena sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua itse rakennukseen, OP ryhmän taidesäätiön kokoelmaan sekä gallerian tämän hetkiseen näyttelyyn OP:n taideasiantuntija FT Nina Robbinssin johdolla.

 

Galleriassa ja toimitiloissa on esillä suomalaisten kuvataiteilijoiden maalauksia ja veistoksia OP-Ryhmän Taidesäätiön kokoelmasta. Kokoelmissa on useita Galleria Forum Boxin jäsenten teoksia mm. Pekka Pitkäseltä, Kain Tapperilta ja Tapani Mikkoselta.

 

Ekskursio on avoin kaikille, ja se on maksuton. Jos et ole vielä Forum Boxin tukiyhdistys Pro Boxin jäsen, voit liittyä jäseneksi ilmoittautumisen yhteydessä tai ekskursiolla. (Lisätietoja jäsenyydestä: http://www.forumbox.fi/fi/pro-forum-box/).


Ekskursiolle mahtuu mukaan 20 henkilöä, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Varaathan paikkasi 3.11. mennessä: miia.takala@forumbox.fi tai puhelimitse 050 313 9075.


Tervetuloa!


Terveisin Pro Box ry:n hallitus ja OP Ryhmän Taidekokoelma


OP Ryhmän Taidesäätiön toinen keskeinen tehtävä on tukea suomalaista kuvataidetta hankkimalla nykytaiteilijoiden töitä suoraan taiteilijoilta. Kokoelmassa on maalauksia, veistoksia ja grafiikkaa. Säätiö kartuttaa kokoelmaansa vuosittain. Valinnassa hyödynnetään alan asiantuntijoita.

 

Saapumisohjeet:
OP Vallila sijaitsee osoitteessa Teollisuuskatu 1, Helsinki. Mikäli saavut OP Vallilaan omalla autolla, huomioithan, että pysäköintimahdollisuuksia on Teollisuuskatu 1:n ympäristössä hyvin rajoitetusti. Suosittelemme saapumista julkisilla kulkuvälineillä; Sörnäisten metroasemalta OP Vallilaan on n. 600 metriä ja useat eri bussilinjat pysähtyvät niin ikään Sörnäisissä. Pasilan asemalta Teollisuuskadun lähettyville kulkevat bussilinja 58 ja raitiovaunut 9 ja 7A. Myös raitiovaunut 6 ja 8 kulkevat läheltä OP Vallilaa. Huomioithan että kierros alkaa tasan klo 16.00 ja tulet ajoissa paikalle.