TURNING POINT -SOOLOTANSSITEOS

08.11.2016 - 10.11.2016


Turning point on tanssitaiteilija Anni Rissasen uusi soolokoreografia, joka käsittelee luopumista. Luopumisen ajatus ruumiillistuu ja saa liikkeellisen muodon esityksessä pyörivän liikkeen tutkielmana. Esitys syntyy yhdessä äänisuunnittelija Tuuli Kyttälän ja koreografi-mentori Kati Raatikaisen kanssa. Esitys on tanssin, kuvataiteen ja äänitaiteen yhteen kietoutuva kokonaisuus, joka kutsuu kiinnostuneet mukaan dialogiin luopumisteeman ympärillä.

 

Esityksen materiaaliksi kerätään tarpeettomia asioita ja esineitä, jotka dokumentoidaan Turning Point -blogiin http://www.annirissanen.com/turning-point--blog valokuvina ja lyhyinä kirjoituksina. Lisäksi valokuvaaja Salla Keskinen kuvaa esineet ja asettaa kuvat esille esitystilaan. Lopulta luovutetuista esineistä rakennetaan tanssijan esitysasu. Esitysten jälkeen esineille etsitään uusi sijoituspaikka.

 

Turning Point -esitys on puhdistautumisrituaali, jossa esineet vapautuvat aiemmista merkityksistään ja saavat uuden elämän. Katsojalle esitys on paikka muutoksen äärellä olemiselle sekä mahdollisuus ajatusten tuulettumiselle.

 

Jos aihe kiinnostaa sinua ja haluat luopua jostain tarpeettomasta, laita minulle viesti turningpoint461@gmail.com otsikolla Tästä luovun. Lähetä esineestäsi kuva ja lyhyt ajatus tai tarina, joka siihen liittyy ennen 3.11. Voimme sopia, mistä tulen hakemaan esineen.

 

Esitykset ovat galleria Forum Boxissa 8., 9. Ja 10.11.2016 klo 19
Liput 10/15€
Lippuvaraukset turningpoint461@gmail.com


Työryhmään kuuluvat tanssitaiteilija Anni Rissanen, äänisuunnittelija Tuuli Kyttälä, valokuvaaja Salla Keskinen sekä mentorina koreografi Kati Raatikainen.

Turning Point -blogista voi seurata esitykseen liittyvää luopumispäiväkirjaa http://www.annirissanen.com/turning-point--blog

Facebook tapahtuma https://www.facebook.com/events/178302109288039/www.annirissanen.com