RSVP: GALLERIAILTA 21.5.

21.05.2017

RSVP: GALLERIAILTA 21.5. KELLO 16:30 - 17:30!

 

Tule viettämään kanssamme Forum Boxin ystäväyhdistyksen Pro Box ry:n ja Forum Boxin yhteistyössä järjestämää galleriailtaa sunnuntaina 21.5. kello 16:30 -17:30 Erik Creutzigerin, Satu Rautiaisen ja Enoch Bergstenin näyttelyihin!

Ilta on viimeinen mahdollisuus tutustua upeisiin Forum Boxin näyttelyihin, jotka päättyvät samana päivänä.
Galleriaillassa kuullaan Forum Boxin toiminnasta ja tutustutaan opastetulla kierroksella näyttelyihin ja näyttelyiden taiteilijoihin. Paikalla näyttelyiden taiteilijat Erik Creutziger, Satu Rautiainen ja Enoch Bergsten. Tarjolla kuohuvaa sekä pientä naposteltavaa.

Galleriailta on avoin Pro Box ry:n jäsenille sekä muille nykytaiteesta, Pro Boxin ja Galleria Forum Boxin toiminnasta kiinnostuneille. Kutsu on avec. Paikkoja osallistujille on rajoitettu määrä.

Lämpimästi tervetuloa!

 

RSVP viimeistään 19.5. osoitteeseen miia.takala@forumbox.fiPro Box ry on vuonna 2013 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää nykytaiteen tuntemusta ja harrastusta sekä pitää vireillä yleistä mielenkiintoa nykytaiteeseen. Yhdistyksen jäseneksi voivat liittyä yksityishenkilöt, yhteisöt ja yritykset. Pro Boxin jäsenet ovat aktiivisesti mukana kehittämässä Galleria Forum Boxia. Pro Boxin ja sen jäsenten varsinaisena tehtävänä on toimia Forum Boxin tukijoukkona ja levittää tietoa monipuolisen taidetilan olemassaolosta. Yhdistyksen tavoitteena on nykytaiteen, eri taiteen muotojen, ei-kaupallisen taiteen ja taiteilijavetoisten yhteisöjen edistäminen Suomessa.