HELSINKI DESIGN WEEK: BREAKING BOUNDARIES - ART MEETS DESIGN

11.09.2017 - 11.09.2017

Verkostoseminaari kuvataiteen ja designin ammattilaistoimijoille Galleria Forum Boxissa.
Maanantaina 11.9. klo 9-12


Kutsumme muotoilun, muodin ja arkkitehtuurin toimijoita verkostoitumaan kuvataiteen toimijoiden kanssa. Mukaan ovat tervetulleita niin yritykset, freelancerit, yksittäiset muotoilijat kuin kaikki siltä väliltä. Kuvataiteen puolelta kutsumme mukaan erityisesti gallerioita ja yhteistyöstä tositarkoituksella kiinnostuneita kuvataiteilijoita.

Visionamme on lisätä kuvataiteen ja designin toimijoiden verkostoitumista ja luoda mahdollisuuksia uudenlaiselle yhteistyölle. Päivä on yritys madaltaa raja-aitoja ja löytää uudenlaista synergiaa niin yleisön tavoittamiseen kuin aivan uudenlaisiin ideoihin.

Seminaaripäivän ohjelmassa on aamiainen, työpajoja, alustuksia ja vapaata seurustelua ja verkottumista. Alustukset kuullaan seuraavilta alan toimijoilta: Karoliina Hellberg (kuvataiteilija), Tero Kuitunen (Designer, Sunila-projekti), Anna Rikkinen (Ornamo, Asiantuntija) ja Alina Mänttäri-Buttler (Toiminnanjohtaja, Forum Box).

Tule mukaan murtamaan raja-aitoja, verkostoitumaan ja kenties aloittamaan muutosta luovien uusien yhteistyöideoiden syntyä!

Ilmoittautumiset:
Ilmoittautumiset 8.9. klo 16 mennessä: jenni.pekkarinen@forumbox.fi

Lisätiedot:
Forum Boxin Toiminnanjohtaja Alina Mänttäri-Buttler alina.manttari-buttler@forumbox.fi