TERIKE HAAPOJA 10.10.-2.11.2008

10.10.2008 - 02.11.2008

SULJETTU JOUKKO -AVOIN KESTO
CLOSED CIRCUIT -OPEN DURATION

Taiteilijatapaaminen 11.10. klo 13-15.

Terike Haapojan yksityisnäyttelyssä katsoja astuu luonnon ja teknologian näyttämölle.

SULJETTU JOUKKO -AVOIN KESTO -näyttely on toisiinsa lomittuvista tilallisista teoksista rakentuva puutarhamainen kokonaisuus. Teokset tarkastelevat eläviä prosesseja (maatuminen, hiilenkierto, valo) ja niiden havaitsemisen apuvälineenä käytettyä teknologiaa. Infrapunakameroiden, hiilidioksidimittareiden ja äänentoistolaitteiden välityksellä katsoja voi kokea osallisuutensa puiden, veden ja maan ihmisaisteille näkymättömiin prosesseihin.

Kuvataideakatemiasta ja Teatterikorkeakoulusta valmistunut Terike Haapoja (s. 1974) on Helsinkiläinen taiteilija. Haapojan teokset ovat uusia teknologioita hyödyntäviä tilallisia projekteja, joissa ympäristökokemus ja katsojan sisäinen todellisuus kohtaavat. Parhaillaan Haapoja tekee taiteellista tohtorintutkintoa Kuvataideakatemiassa, aiheenaan luonnontieteellisen tutkimuksen, tieteen teknologioiden ja taiteen suhde. SULJETTU JOUKKO -AVOIN KESTO liittyy osaksi Haapojan tohtorintutkintoa.

www.terikehaapoja.net/closedcircuit
www.terikehaapoja.net
Lisätietoja:

Terike Haapoja, mail(at)terikehaapoja.net, Gallery Kalhama & Piippo Contemporary, info(at)kalhamapiippo.com, Forum Box, info(at)forumbox.fi