NINA LASSILA: SAIKO VAN GOGH SEKSIä MAALAUSTENSA TAKIA / DID VAN GOGH GET LAID BECAUSE OF HIS PAINTINGS? (2016)

27.10.2017 - 19.11.2017

 

Kriittisehkö ja humoristinen keskustelu taiteen ripustamisesta ja näyttämisestä. Teemmekö taidetta koska haluamme tehdä vaikutuksen? Vai muusta syystä? Mikä onkaan taiteen merkitys? Seksikumppaneihin vaikuttaminen vai rikkaaksi ja kuuluisaksi tuleminen? Voisiko taide olla yhtä seksikästä kuin lihakset, raha ja valta? Vai voisiko taiteilija oikeasti olla arvostettu henkilö yhteiskunnassa?

Kesto: 05:45 min

 

Nina Lassila on helsinkiläinen kuvataiteilija joka asuu ja työskentelee Göteborgissa ja Berliinissä. Hän on valmistunut kandidaatiksi Uusikaarlepyyn Svenska Konstskolanista 1997 ja taiteen maisteriksi Götebogrin yliopistosta 2006. Lassila tekee videoita, performansseja ja valokuvia, jotka käsittelevät sukupuolta ja identiteettiä. Hänenteoksiaan on nähty lukuisissa ryhmänäyttelyissä ja festivaaleilla kansainvälisesti, mukaan lukien Kasselin elokuvafestiivaali (2009, 2012, 2013), LOOP Barcelona (2011), Pariisin Pompidou-keskus (2011), Rooman nykytaiteen museo MACRO (2011) ja Istanbulin Bienniaali (2007).

 

http://www.ninalassila.com

 

Mediaboxi on Forum Boxin tila mediataiteelle ja ohjelmisto suunnitellaan yhteistyössä suomalaisen mediataiteen levityskeskuksen AV-ARKIN kanssa. Yhteistyössä AV-arkin kanssa kuratoimme puoleksi vuodeksi eteenpäin uusinta mediataidetta esittelevä ohjelmakokonaisuus. Tila toimii nyt yhtenä tärkeänä kanavana mediataiteelle.
http://www.av-arkki.fi/fi/mediaboxi/