ILKKA PITKÄNEN: ÖRÖ24H

05.01.2018 - 28.01.2018

Örö24h

Videoperformanssi Örö24h on tallennettu ottamalla kuvakaappaus Örön saaren sataman nettikamerasta. Videolla on nähtävissä kaksoisomakuva, jossa taiteilija kohtaa alituisesti itsensä. Performanssi toteutettiin 24 tunnin aikana 14.-15.1.2017 ja sen toteutusta oli mahdollista seurata Örön saaren verkkosivuilla, kuten myös kotimaisilla ja kansainvälisillä matkailusivustoilla.

Teoksen ääniraita on taltioitu Örössä saman ajanjakson puitteissa.


www.ile1.com

 

Örö24h

Video performance Örö24h is recorded by capturing footage from the harbor webcam of the island of Örö, Finland. The video shows a double self-portrait of the artist constantly facing himself. The performance was made over a period of 24 hours and could be viewed on the 14th and 15th January 2017 on the official website of Örö as well as on Finnish and international websites for tourism.

The soundtrack of the artwork was recorded on the island of Örö during the same time period.


www.ile1.com

 

--

Mediaboxi on Forum Boxin tila mediataiteelle ja ohjelmisto suunnitellaan yhteistyössä suomalaisen mediataiteen levityskeskus AV-ARKIN kanssa. Yhteistyössä AV-arkin kanssa kuratoimme vuodeksi eteenpäin uusinta mediataidetta esittelevän ohjelmakokonaisuuden. Tila toimii nyt yhtenä tärkeänä kanavana mediataiteelle.

http://www.av-arkki.fi/fi/mediaboxi/