SEURAAVAKSI MEDIABOXISSA

 

 


TERO PUHA: HOT OR NOT (2017)

04.08.2017 - 27.08.2017


Tero Puha: Hot or Not

2017
HD-video 16:9
Stereo
Pituus 6:42


Hot or Not- videoteoksessa suomalainen mies on lähdössä treffeille ja tarvitsee apuasi! Kiireisessä nyky-yhteiskunnassa ensivaikutelma on tärkeä sillä mahdollisuutta toiseen kertaan ei usein tule. Rohkaise miestä ja auta häntä valitsemaan parhaat mahdolliset vaihtoehdot! Anonyymin vastauslomakkeen voi pudottaa Hot ot Not- postilaatikkoon.

Ironinen ja ajankohtainen Hot or Not jatkaa Tero Puhan "omaelämäkerrallisten" performanssivideoiden sarjaa, joka alkoi vuonna 2005 teoksella Oikea tapa olla (HAMin kokoelmat).

 

---

 

Tero Puha (s.1971) on monialainen kuvataiteilija, jonka pääasiallisia medioita ovat valokuva, video, elokuva, digitaalinen taide, sekä performanssi. Hänen teoksiaan on esitetty maailmanlaajuisesti ja niitä on näytillä useiden museoiden kokoelmissa kuten Nykytaiteen museo Kiasmassa, Helsingin taidemuseossa, Amos Andersonin taidemuseossa ja EMMA:ssa. Puha asui Lontoossa lähes 12 vuotta ja palasi Suomeen pari vuotta sitten. Vuonna 2014 Puhalle myönnettiin valokuvataiteen valtionpalkinto. Samaan aikaan avautuu näyttely Memories of the Unknown MUU Kaapeli-galleriassa. Puhan seuraava näyttely Somewhere in Between nähdään Madridissa marraskuussa 2017.

 

http://www.teropuha.com

 

Kulttuurivihkon juttu Tero Puhasta

 

Mediaboxi on Forum Boxin tila mediataiteelle ja ohjelmisto suunnitellaan yhteistyössä suomalaisen mediataiteen levityskeskuksen AV-ARKIN kanssa. Yhteistyössä AV-arkin kanssa kuratoimme puoleksi vuodeksi eteenpäin uusinta mediataidetta esittelevä ohjelmakokonaisuus. Tila toimii nyt yhtenä tärkeänä kanavana mediataiteelle.
http://www.av-arkki.fi/fi/mediaboxi/