Kansainvälinen yhteistyö

Forum Box harjoittaa galleriansa näyttelytoiminnan ohella kansainvälistä verkostoitumista, näyttely-yhteistyötä ja taiteilijavaihtoa. Tavoitteena on löytää Forum Boxille ja Forum Boxin jäsentaiteilijoille uusia mahdollisia kansainvälistymiseen ja hyödyllisiin kontakteihin, luoda pitkäjänteistä yhteistyötä pohjoismaissa sekä pohjoismaiden ulkopuolella ja löytää partnereita näyttelyvaihtoon ja -yhteistyöhön. Lisäksi tavoitteena on oppia verkostojen muilta toimijoilta ja siten arvioida ja kehittää Forum Boxin omaa toimintaa.

 

Tällä hetkellä käynnissä on kolme yhteistyöhanketta:


Kristiina Uusitalo

Näyttely FRISE Kuntlerhaus Hamburgissa Avajaiset 24.11. Näyttely auki viikonloppuna 25.-26.11. ja sopimuksen mukaan 27.11.-10.12. saakka. Näyttely on osa Forum Boxin ja FRISEn taiteilijavaihtoyhteistyötä liittyen Port Journeys -verkoston toimintaan. Yhteistyön ensimmäinen osa oli taiteilija Franziska Opelin näyttely Forum Boxin Mediaboxissa toukokuussa 2017.

Katso näyttelyn kutsu tästä.

 


Port Journeys -verkosto


Markus Kåhren näyttely Yokohamassa Japanissa Zou-no-hana Terracessa joulukuussa 2017. Näyttely on osa Forum Boxin ja Zou-no-hanan/Sprilin välistä taiteilijavaihtoyhteistyötä liittyen Port Journeys -verkoston toimintaan. Yhteistyön toinen osa oli japanilaisen taiteilijan Rintaro Haran näyttely Forum Boxissa huhtikuussa 2018.


Forum Boxin taiteilijoiden näyttely Reykjavikissa

Forum Box yhteistyössä Pro Artibuksen kanssa valmistelee näyttelyä Islantiin vuodelle 2019. Näyttelyn taiteilijoiksi on Forum Boxin osalta valittu Petteri Cederberg, Vesa-Pekka Rannikko, Hermanni Saarinen, Kristiina Uusitalo ja Ilona Valkonen. Näyttely on osa pidempää Suomi-Islanti yhteistyöhanketta - yhteistyön ensimmäinen osa oli heinäkuussa 2016 Forum Boxissa nähty taiteilija Kollbein Hugin näyttely.


Lisätiedot: Toiminnanjohtaja Nina Toppila, (nina.toppila(a)forumbox.fi), 040 581 5087