NÄYTTELYAIKAHAKU

FORUM BOXIN NÄYTTELYHAKU & NÄYTTELYIDEN VALINTATAPA UUDISTUU

 

Jätä näyttelyehdotus / Open call

Hyvä taiteilija tai toimija, haetko näyttelyaikaa, tilaa taideprojektillesi vai haluatko kuratoida suuremman kokonaisuuden? Olemme uudistamassa Galleria Forum Boxin näyttelyiden valintatapaa - muutos koskee jo alkuvuonna 2018 toteuttavaa hakua, jonka näyttelyehdotukset sijoittuvat vuoteen 2020.

Vuodesta 2020 alkaen näyttelykalenterimme rungon muodostavat edelleen avoimen haun kautta tulleet ehdotukset. Uutena asiana osuuskunnan jäsenistöstä kootun näyttelytyöryhmän roolia muokataan ja näyttelyiksi hyväksytään myös osittain tai kokonaan kuratoituja ehdotuksia tai kutsunäyttelyitä. Pääpaino säilyy edelleen näyttely- ja projektiehdotuksien kautta valituissa näyttelyissä.

Uudistuksella pyritään avoimempaan, joustavampaan ja erilaisia tarpeita paremmin vastaavaan näyttelytoimintaan.

Ehdotettavien näyttelyiden ja projektien kestot voivat vaihdella projektistasi riippuen päivästä useisiin viikkoihin. Näyttelytilan vuokra määräytyy myös tarvitsemasi tilan ja ajan mukaan. Kokotilan vuokra neljäksi viikoksi on 4500 e (sis alv 24 %). Olemme avoimia myös eri kokoisille projekteille, joten voit hakea esimerkiksi koko galleriatilaa, ⅓ tilasta tai tilaa pienemmille projekteille/teoksille.

Mitä seikkoja arvostamme näyttelyehdotuksessa?
- Etsimme korkeatasoista ja kunnianhimoista nykytaidetta, mikä voi tarkoittaa erilaisia projekteja ja/tai teoksia.
- Perustele hakemuksessasi meille, miksi teoksesi/projektisi tulisi olla esillä juuri Galleria Forum Boxissa?

Tarkat hakuohjeet, hinnasto erimittaisille ja laajuisille näyttelyille sekä hakulomake julkaistaan tällä sivulla tammikuun 2018 loppuun mennessä. Ethän jätä hakemusta/ehdotusta ennen kuin tarkat hakuohjeet on julkaistu. Huom. Muutosten vuoksi pidennämme hakuaikaa - vuonna 2018 näyttelyehdotukset (vuodelle 2020) tulee jättää 15.4.2018 klo 16 mennessä.

Lisätiedot:
Nina Toppila, Forum Boxin Toiminnanjohtaja
nina.toppila(a)forumbox.fi, 040 581 5087


Lisätietoa ja pohjapiirustuksia tilasta:
http://www.forumbox.fi
http://www.forumbox.fi/fi/pohjapiirros/
http://www.forumbox.fi/fi/valokuvia-tilasta/