FORUM BOX TAPAHTUMIEN PAIKKANA

Forum Boxin tavoitteena on olla kaikille taiteenaloille avoin tila. Vaihtuvien kuvataidenäyttelyiden ohella Forum Boxissa on järjestetty koko sen historian ajan erilaisia tapahtumia. Lähes 300-neliöinen koruton tila tarjoaa mahdollisuuksia hyvin erilaisten tilaisuuksien toteuttamiseen. Oman lisänsä paikan tunnelmaan tuo kulloinkin esillä oleva kuvataidenäyttely, joka toimii tapahtuman visuaalisena ympäristönä. Näin Forum Box on todellinen eri taiteenalojen kohtauspaikka.

Forum Boxissa järjestetään vuosittain kolmisenkymmentä erilaista tapahtumaa. Vuosien varrella tilassa on koettu lukuisia vierailevia musiikki-, tanssi-, teatteri- ja performanssiesityksiä niin suomalaisilta kuin ulkomaalaisiltakin tekijöiltä. Lisäksi Forum Boxissa on järjestetty erilaisia keskustelu- ja luentotilaisuuksia yhteistyössä muun muassa Framen ja Muu ry:n kanssa. Kuvataidenäyttelyiden yhteyteen on pyritty järjestämään taiteilijatapaamisia.


Tilavuokraus tapahtumanjärjestäjille:


Forum Box toivottaa uudet tapahtumajärjestäjät tervetulleiksi tilaansa. Lisätietoja tilasta ja vuokrauksesta löytyy kohdasta Poikkitaiteelliset ryhmät.
Pyydä tarjous tapahtumallesi: tila@forumbox.fi