Järjestä juhlasi taidegalleriassa!

Galleria Forum Boxin 361 m² kokoinen ja parhaimmillaan 6 m korkuinen tila sijaitsee Helsingin keskustassa, Ruoholahdenrannassa (raitiovaunu 6 päätepysäkkiä vastapäätä). Suurista ikkunoistamme avautuu näkymä Länsisatamaan ja Jätkäsaareen.

Näyttelytilaa (noin 300 m2) luovutetaan myös erilaisia tapahtumia varten sekä yksityiskäyttöön. Galleriassamme onnistuvat niin yritystilaisuudet, häät, karonkka- ja syntymäpäiväjuhlat kuin seminaarit ja tuotelanseerauksetkin, taatusti uniikissa ympäristössä.

Tilan ilme muuttuu kuukausittain näyttelyn vaihtuessa, joten useat saman järjestäjän peräkkäiset tapahtumat saavat uuden näyttelyn myötä aina myös uudenlaisen ilmeen. Tilavuokraajan käytössä on tarvittaessa pieni keittiömme, sekä pukkijalkaiset pöydät ja klaffituolit 50:lle. Voimme tarvittaessa avustaa pitopalvelun sekä erilaisten esitysten (musiikki, performanssi, taiteilijatapaamiset) hankkimisessa.

Pyydä tarjous tilasta tapahtumaasi varten, puh. 050 313 9075 tai tila(a)forumbox.fi.

Luonnollisesti kaikki galleriassa tapahtuva toiminta tulee edetä esillä olevan näyttelyn ehdoilla. Näyttelytilamme on asiakkaan käytössä varsinaisen aukioloajan ulkopuolella.

 

Katso myös (pdf):

Hinnasto

 

 

 

Yhteistyökumppaneitamme:

Base Catering - Catering makunautintojen takana!

Flow Catering Luomukeittiö Forum Boxissa

Soupster loves Forumbox

Pore Catering

Brooklyn Cafe Catering (makeat herkut & leivonnaiset juhliisi)

OLO Catering / Food Camp Finland

Cargo Coffee + Vegetarian Food